Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (3.89 secunde)
Din adept inflacarat al comunismului, Ion Iliescu a ajuns fin analist al globalismului In timp ce PSD a cotit-o la timp in spinoasa problema a informarii cetatenilor - mai ales a celor din mediul rural, ramasi prada productiilor pro-guvernamentale emise zilnic de TVR si "Radio-Seuleanu”, Ion Iliescu a dat-o din nou in bara.
Cele doua tabere din PSD - “Iliescu“ si “Nastase“ - nu pierd nici un prilej ca sa se incaiere pe tema “cine-i cel mai tare“.
Iliescu vrea mai mult Autosuspendarile din functiile de partid nu sunt de ajuns, spune Ion Iliescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca intentia presedintelui Traian Basescu este de a prelungi "boala" pana la alegeri, pentru ca acestea sa fie organizate de Guvernul Boc. ... Acesta fost gandul initial al lui Traian Basescu", a afirmat fostul sef de stat, Ion Iliescu.
Jurnalul National publica declaratia lui Ion Iliescu, sub titlul: ... 'Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, astazi, comentand informatiile privind amanarea aderarii Romaniei la Schengen, ca actualul sef al statului, Traian Basescu, si ministrul de Externe, Teodor Baconshi, fac "gafe peste gafe", care costa Romania in relatiile cu statele UE.
Cum vad Nastase si Iliescu revizuirea Constitutiei. ... Asa rezolvi tu problema unei institutii?", a spus Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD in cadrul dezbaterii "1991:
Ion Iliescu:
Iliescu: Declaratiile precum cele ale lui Urban, suparatoare si periculoase Ion Iliescu a spus astazi ca declaratiile precum cele ale senatorului Iulian Urban sunt "suparatoare", dar si periculoase prin efectul pe care il pot avea in viata politica, relateaza NewsIn.
Iliescu, despre oficialii FMI: Trebuie invatati sa aiba un comportament civilizat, de respect Un adevar rostit cu voce tare Acuzatii dure ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, la adresa oficialilor FMI.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Soarta lui Geoana in mana lui Ion Iliescu "Am prieteni, nu mai putem iesi la un sprit?", a explicat Mircea Geoana intalnirea de la hotel Ramada.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
Redevenit presedinte suta la suta, Ion Iliescu se manifesta suspect de retinut fata de toate actiunile PSD. Mai mult, comentand rezultatul alegerilor prezidentiale in fata jurnalistilor straini, Iliescu arunca toata responsabilitatea esecului in carca lui Nastase:
Ion Iliescu pare sa preia, intr-un alt registru, practica lui Traian Basescu de a promova femei in functii de conducere. ... S-ar putea si o femeie sa apara pentru ca noi stam prost cu femeile“, a declarat Iliescu.
Apropierea zilei de 3 mai, data la care Petre Roman, Ion Iliescu si apropiatii acestuia vor sa constituie o alternativa socio-politica de stanga, incinge spiritele in PSD.
"Ne despart lucruri profunde" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri ca ideea unui guvern de uniune nationala nu i se pare "realista" si ca social-democratilor le-ar conveni mai degraba solutia unui guvern monocolor, pe care sa il sustina "conditionat" in Parlament.
Ion Iliescu sustine ca Traian Basescu stie foarte bine cat de mincinoase sunt afirmatiile sale de acum, dar si cum gandea despre minciunile raspandite atunci de unii dintre adversarii politici ai Domniei Sale si ai FSN in 1990 cu privire la asa-zisa "chemare" a minerilor.
Ion Iliescu a fost audiat, marti seara, in dosarul referitor la circumstantele in care doua persoane au murit in timpul mineriadei din iunie 1990 si in care procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a infirmat solutia de punere sub acuzare a fostului presedinte.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a vorbit, vineri, la o dezbatere organizata de Institutul Ovidiu Sincai, despre "anumite cedari pe planul principiilor si al pozitiilor politice si ideologice ale PSD", care ar trebui analizate in perspectiva viitorului Congres al partidului.
google-analytics.com